Site icon Svatební tip

Svatební kytice pro jarní svatbu

Svatební kytice pro jarní svatbu tvoří samozřejmě sezónní kytky v jemných, pastelových barvách, buď samostatně nebo v krásných, romantických kompozicích.

Dle všech průzkumů jsou nejoblíbenější kytkou pro jarní svatbou – pivoňky!  Je to perfektní kombinace měkkosti a textury a nabízí opravdu nepřeberné množství barevných odstínů. Navíc jsou všude k dostání za velmi příjemné ceny.





 

Další logickou možností, z čeho udělat nádhernou jarní svatební kytici – jsou tulipány. Taky jsou k dostání na jaře, v široké škále barev a za atraktivní ceny.

Růže – jsou klasika a dají se využít během celého roku, k jarní svatbě zvolte jemnější barevné odstíny a kombinujte je s dalším dekoracemi vhodnými do svatební kytice.


 

Šeřík – možná vás trochu překvapí volba této kytky, ale šeřík neodmyslitelně patří k jaru a rozkvětu a má nádhernou vůni. Svatební kytka udělaná ze šeříku bude skvělým doplňkem jarní svatby – nejenom na vaší kytici, ale i jako svatební dekorace. Zkombinujte šeřík s dalším jarním kvítím kontrastní barvy, nebo fialový a bílý šeřík se zelenými doplňky a vaše kytka bude neodolatelná…


 

Narcis – další typická jarní květina s bohatým využitím jak na svatební kytici, tak na dekorace. Jeho dostupnost a nízká cena jsou dalším plusem, proč tuto jarní kytku využít pro svou svatbu.

Hortenzie – bohatá, kvetoucí, krásná a hlavně levná – skvělá volba pro jarní svatební kytici a svatební dekorace. Co takhle kombinace hortenzie a pivoňky nebo tulipánu?




Exit mobile version